Citytulkki | Tietoa meistä
2
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Tietoa meistä

CityTulkki on tulkkaus- ja käännöspalveluita tarjoava yritys, joka aloitti toimintansa vuonna 2016. Yrityksen perustamisen aikaan toimiala oli kasvussa ja yrityksen perustajalla oli kokemusta tulkkauksesta, joka johti yrityksen perustamiseen. Yrityksen perustajana on Daniel Oghbasilasie, joka toimii myös yrityksen toimitusjohtajana.

 

Toimintavuosiemme saatossa olemme kasvattaneet henkilöstömääräämme pätevillä ja ammattitaitoisilla tulkeilla. Tulkkimme ovat kokeneita ja vaitiolovelvollisia. Näin varmistamme korkean laadun palveluillemme ja myös asiakkaamme ovat olleet hyvin tyytyväisiä. Tarjoamme asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa sopivia palveluja ja tavoitteena meillä on pitää asiakkaat tyytyväisinä. Palveluiden laatu on meille erityisen tärkeää, jota parannamme jatkuvasti asiakkaidemme avulla.

 

Meiltä tilattavista palveluista suurin osa on asioimistulkkauksia. Meiltä asiakkaat saavat tilattua tulkin myös hyvin lyhyellä varoitusajalla esimerkiksi heti tai alle tunnissa. Tilanteita, joissa emme saa järjestettyä tulkkia paikan päälle heti pyrimme järjestämään puhelintulkkauksen. Tämä on osoittautunut arvoa tuovaksi valtiksi meille, jota asiakkaat arvostavat suuresti.