Citytulkki | Tulkkauspalvelut
36
page-template-default,page,page-id-36,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Tulkkauspalvelut

ASIOIMISTULKKAUS

Citytulkin omat ammattitaitoiset tulkit palvelevat viranomaisia, kunnallissektoria sekä valtionhallintoa. Emme keskity vain tiettyyn alaan, vaan voimme palvella myös muita yksityis- sekä julkisensektorin aloilla. Operoimme koko Suomessa nopealla varoitusajalla.

Asetamme korkeat vaatimukset tulkeillemme, koska pitkät asiakas suhteet ovat osa strategiaamme. Tämä myös vaikuttaa rekrytointiimme, jossa otamme tiimiimme vain innokkaimmat ja laadukkaimmat tulkit.

PUHELINTULKKAUS

Puhelintulkkauksen kautta säästetään aikaa ja luontoa. Yhä useampi asiakkaistamme suosii puhelintulkkauksia nopeissa ja lyhyissä tulkkaustehtävissä. usein erikoisalan tulkkeja ei löydy läheltä, joten puhelintulkkaus on oiva vaihtoehto siihen.

Puhelintulkkauksessa toimii parhaiten kaiutinpuhelin, josta tulkin ääni kuuluu selvästi. Tärkeätä kuitenkin on, ettei kukaan ulkopuolien kuule tulkkausta, eikä taustalla ole häiritseviä ääniä.

ILMOITUSTULKKAUS

Ilmoitustulkkaus on palvelu, jossa me välitämme asiakkaallenne lyhyen viesti tai kirjeen. tulkkimme tulkkaa tämän viestin joko kirjallisesti tai puhelimitse asiakkaallenne omalla kiellellään. Tämä palvelu on myös ollut kasvussa, sillä se on tehokas ja edullinen tapa saada viesti perille.

Tämä palvelu sopii tilanteisiin, jossa esimerkiksi vastaanottoaika perutaan, asiakkaitanne pyydetään viranomaisten tapaamiseen tai muun lyhyen tiedon välittämisessä.

 KÄÄNNÖSPALVELUT

Kääntäjämme ottavat kääntävät tekstit huolellisesti ja asiantuntevasti. Allokoimme tarkasti kaikki tekstit oikeille asiantuntioille, jotta väärinymmärryksiltä vältyttäisiin. Varmistamme usein laadun tarkistamalla tekstin ja tämän takia meidän tunnettaan luetettavana asiantuntija yrityksenä.